Avantatges i inconvenients dels armaris amb portes corredisses

L’armari és, sense dubtes, una de les peces més importants del dormitori després del llit. Per això, a l’hora de triar-ho cal tenir en compte tot tipus de factors: l’estil, la grandària, els materials, el color, l’organització interior… i un altre aspecte important a tenir en compte és l’estil de les portes. Pots trobar-les de diferents classes, encara que les més utilitzades són les abatibles i les corredisses. Avui a Apialia Girona volem centrar-nos en aquesta última opció, mostrant-te els seus avantatges i desavantatges dels armaris de portes corredisses.

 
Avantatges
Encara que encara hi ha molta la gent que opta pels armaris de portes abatibles, la veritat és que cada vegada són més les persones que es deixen convèncer pels avantatges de les portes corredisses, especialment aquells que han de conformar-se amb viure en un habitatge amb pocs metres quadrats. I és que una dels grans avantatges d’aquest tipus de portes és que ens ajuden a aprofitar millor l’espai, ja que no és necessari deixar espai perquè l’armari pugui obrir-se. Així, no importa que el llit quedi a uns pocs centímetres d’aquesta important peça de mobiliari, encara que sempre és millor intentar deixar el màxim espai possible per a tenir llibertat de moviment.


Inconvenients

El fet que les portes corredisses siguin pràctiques per als armaris de dormitoris amb pocs metres quadrats, que són els més habituals avui dia, és un gran avantatge, però abans de triar hauràs de tenir en compte alguns inconvenients. Per exemple, aquest tipus de portes no et permetrà veure l’armari íntegrament, com si ocorre amb les abatibles, ja que sempre hi ha una zona que queda coberta. Això no només pot resultar un emprenyament per a veure tota la teva roba d’una sola vegada, sinó també per a accedir al contingut i per a netejar. D’altra banda, cal tenir en compte que els armaris amb portes corredisses no són molt amples, pot ocórrer que les fulles acabin portant-se amb si algunes peces que estan penjades, la qual cosa pot provocar que la roba s’arrugui i, fins i tot, s’espatlli. El més habitual és que això ocorri amb les mànigues de les camises.

Quina opció prefereixes?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *