Tecnologies per afavorir la mediació immobiliària

El Personal Shopper Immobiliari és un perfil nou a Espanya però una figura ben establerta a Europa i els Estats Units. És considerat com un professional de gran prestigi i disposa de coneixements profunds i acreditats en el sector en el qual es desenvolupa. Es tracta d’una figura que es mou en el mercat de la compravenda immobiliària, però sempre defensant els interessos del comprador. Un Personal Shopper és un guia, un psicoanalista, un mediador, en definitiva una persona de confiança que s’encarrega de materialitzar somnis, amb un mètode professional per a aconseguir-los. A Apialia Girona t’expliquem quines tecnologies pot recórrer el personal shopper immobiliari per agilitzar una compra-venda.

 

Aplicacions MVI: Els Mètodes de Valoració Immobiliària (MVI) dels registradors ofereixen valoracions reals del preu del metre quadrat amb els tancaments dels últims anys. Això ens dóna un preu real del que s’ha venut a la zona, que es compara amb diferents preus d’oferta.

Google Glass: Les Google Glass permeten visitar els habitatges juntament amb els clients que no es trobin en aquest lloc, per la qual cosa els estrangers es converteixen en el seu principal públic. També permet accelerar la decisió de compra, evitant que perdis l’oportunitat de veure la casa que estàs buscant en qualsevol moment.

Due diligence: Els Informes Tècnics permeten realitzar due diligence (recerca prèvia a la signatura d’un contracte) en els habitatges finalistes del procés de compra perquè aquesta sigui segura.

CMR de compradors: És un programa intern que permet enviar les demandes actuals dels clients a diferents associacions immobiliàries per facilitar l’obtenció dels habitatges desitjats.

 Coneixies aquestes tecnologies? Què et semblen?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *