Optimitzar l’espai del teu pis

Com passa en qualsevol habitatge, arriba el moment de renovar-lo amb una bona reforma. I encara que les reformes poden traduir-se en continus mals de cap, amb els següents consells veuràs com pots reformar el teu pis en un obrir i tancar d’ulls.

En primer lloc, has de tenir en compte l’espai del que disposes. No pretenguis dur a terme canvis pensats per a àmplies zones.

 

Evita dividir massa els espais: És preferible aconseguir un espai diàfan i versàtil davant d’un excessivament dividit. Això facilitarà el trànsit de les persones i una major lluminositat, que, al seu torn, donarà una major sensació d’espai al teu pis petit.

 

– La llum és molt important per donar major sensació d’amplitud al teu pis petit. Així que desfés-te de cortines gruixudes. Substitueix-les per teixits lleugers i vaporosos, i preferiblement, de tons clars. L’objectiu és facilitar l’entrada de la llum natural i no dificultar-la.

 

– Utilitza miralls: i és que no únicament serveixen per mirar-te. La sensació que aporten com a element decoratiu és la que els metres quadrats del teu pis s’hauran multiplicat.

 

– Escull colors clars: Si estàs cansat del color blanc tria algun to clar, gris perlat o algun color cru que et convenci.

 

– Optimitza al màxim l’espai. Col·loca prestatgeries que no obstaculitzin i aprofita els espais sota els mobles per guardar calaixos amb roba que no necessitis, sabates d’altres temporades, entre d’altres.

 

– Instal·la portes corredisses: Una altra facilitat per guanyar amplitud i evitar la sensació d’aclaparament és utilitzar portes corredisses que no restin espai.

 

– Els sostres elevats són una bona opció. Aprofita aquesta característica. Per això, pots instal·lar un dormitori i utilitzar una llitera en un pis superior improvisat. Personalitza-ho amb prestatgeries on deixar les teves coses a mà i una escala per accedir a ella.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *