Idees originals per a regals DIY per Nadal

Si aquest any et decantes per regals més senzills i més originals, A Apialia Girona et donem algunes idees per a fer regals Nadal DIY fàcils de realitzar i posar en pràctica. Seran més especials, i a la teva butxaca t’ho agrairà!

Per Nadal, comprar un regal per als nostres familiars i amics, pot resultar una missió complicada: Centres Comercials plens de gent, cues interminables…Si aquest any et decantes per realitzar regals més senzills però plens d’afecte i d’originalitat, et donem algunes idees per a regals Nadal DIY.

 

-Receptes
No és Nadal si no mengem molts dolços, així que regalar un pot amb els ingredients per fer galetes pot ser una bona sorpresa per a qualsevol dels nostres familiars, a més de que estalviaran temps per realitzar-les. Et deixem dues combinacions que segurament faran xuclar-se els dits als seus receptors: galetes de xocolata i menta i galetes de doble xocolata i tofee. A més, així presentades en un pot de vidre i adornades resultaran irresistibles per a qualsevol, no us sembla? També trobareu els imprimibles per a decorar els vostres regals i que us quedin personalitzats,aíxi que ja no hi ha excusa!

 

-Porta espelmes de Nadal
Mai hi ha suficients espelmes a casa i més si són tan divertides i originals per a adornar tot el Nadal amb els seus dissenys. Per això pot ser un dels regals estrella aquest Nadal a la teva casa, només has de seguir aquests passos per a aconseguir aquestes porta espelmes temàtiques i plenes de color. Per a crear el teu porta espelmes pots utilitzar diferents gots de plàstic, o cartró i personalitzar al gust. Pots probar amb elements com el vidre per encaixar les teves espelmes i aportar un aire més elegant. Segurament que aquest any sorprens les teves amigues amb aquest regal per a decorar la seva llar.

 

-Bombes de bany
Un divertit regal Nadal DIY per als amants del relax i dels banys relaxants són les bombes de bany. Són unes dates ideals per a prendre’s una bona estona de relax, omplir la banyera i gaudir d’un bany calent amb aquestes bombes de bany fetes a casa. Et deixem el següent enllaç per a què aprenguis com pots fer-les.

 

I fins aquí la nostra proposta de 3 regals Nadal DIY senzills però originals que et poden ajudar a solucionar més d’un regal aquest Nadal. A Apialia Girona us desitgem unes bones festes.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *