Reformes de banys

El bany és un dels espais de la casa que més es reformen. Bé perquè s’ha quedat antiquat després del pas dels anys o perquè quan adquirim un habitatge antic és un dels primers espais que es decideixen sanejar i deixar al nostre gust.

No tots els banys són espaiosos, lluminosos i amb finestres. De fet, això només passa en les casa d’uns pocs, per això a Apialia Girona hem volgut deixar-vos uns consells que pugueu aplicar per al bany, deixant-lo com nou:

 

-Il·luminació. Molts banys manquen de finestres pel que una il·luminació adequada t’ajudarà al fet que l’espai es vegi més ampli. En els banys es sol utilitzar una il·luminació amb diferents punts de llum però és interessant plantejar-se una llum més dirigida en la zona del mirall amb unes aplicacions o amb barres de llum en el moble.

-Escull segons les teves necessitats. És molt fàcil deixar-se portar per modes o pel que es pugui veure en revistes, però cal ser realistes. El principal és tenir molt clara la distribució segons l’espai amb el qual comptem. Si tens molt espai el doble lavabo et pot fer funció però si el bany és petit caldrà pensar en quantes ocasions reals poden utilitzar-se alhora.

-Emmagatzematge. Molts mobles de bany són molt bonics però nosaltres sempre aconsellem que a més, siguin pràctics perquè sabem que després molts banys s’omplen de prestatgeries i acaben saturats per no disposar d’un moble d’emmagatzematge.

-Inverteix en bons materials. Actualment hi ha molta varietat de materials. Hi ha banys amb pintura, paper pintat, vinils superposats, perquè el pas del temps no canvi la imatge del tey bany. Per això, t’aconsellem que en la reforma inverteixis en materials resistents.

-Escollir dutxa o banyera? Si ja no es tenen nens petits en la llar la dutxa ens farà estalviar un 70% del consum d’aigua i ens resultarà més pràctica i còmoda. Actualment el canvi de banyera per plat de dutxa és una de les reformes més demandades i que no necessiten una gran inversió.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *