Decoració de Nadal comestible

Què hi ha millor que una decoració de Nadal original? Una decoració que pugui menjar-se! A Apialia Girona et donem alguns consells per a decorar el teu arbre de Nadal de la forma més original.

Aquestes idees decoratives han de ser cuinades a casa i penjades en l’arbre Nadal. Et recomanem despenjar-les i menjar-les el dia de Nadal, així que com més prop del dia de Nadal les feu, millor. Als més petits el hi encantarà! No t’ho perdis:

 

Moldeja amb merenga
Aquesta és una recepta alemanya que consisteix en fer anells de merenga i és que queden preciosos com a adorns ja que la merenga és molt emmotllable.


Galetes de gingebre
Les galetes de gingebre són clàssic en la decoració nadalenca. La consistència de la seva massa les fan perfectes per penjar en l’Arbre de Nadal. A més estan boníssimes!


Boles de neu fetes amb arròs cruixent

Per subjectar les nostres boles de neu a l’arbre de nadal utilitzarem bastonets de caramel. No deixis que aquests adorns passin més d’un dia en l’arbre ja que podrien fer-se malbé.


Galetes amb gelatina de colors

Aquestes delicioses galetes amb tocs de gelatina de colors són un excel·lent adorn per a l’arbre. La clau consisteix en jugar amb els colors.


Galetes clàssiques

Qualsevol galeta es pot convertir en un adorn d’arbre a la tarda. Només és necessari que quan fem les galetes, abans de ficar-les en el forn, les perforem amb una canya per fer-hi un forat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *