Quines portes necessita la teva llar?

Vols renovar les portes de la teva llar? Vols assegurar que la teva casa no està ben aïllada per culpa de les teves portes? No et preocupis, a Apialia Girona t’expliquem tot sobre els tipus de portes que trobaràs actualment al mercat.

És possible que t’hagis comprat un pis al centre de Girona i que sigui antic però molt acollidor. Segurament comptes amb unes portes de fusta que de vegades es combinen amb vidre. Existeixen milions de buits entre el sòl i la pròpia porta, i els vidres deixen passar la temperatura exterior d’altres habitacions. Si aquest és el teu cas, és el moment apropiat per conèixer els tipus de portes que existeixen i quines aïllarien millor la teva llar.

Actualment hi ha moltíssims models i sistemes d’obertura diferents que s’adapten a tot tipus de cases. En general, tindrem una diferència notable entre les portes d’interior o les destinades a entrades.

Tipus de portes

Els dissenys i obertures són molt variats. Depenent del que estiguem buscant i del pressupost que tinguem, podrem optar per uns models o uns altres. Pensa a l’espai del que disposes i la utilitat que vols donar-li.
Abatibles, són les més comunes i les que més es solen veure en gairebé totes les llars. No són recomanables en habitacions de petites dimensions, ja que ja el fet d’obrir-les suposarà un espai considerable. Per a buits molt amplis o habitacions grans, com a salons, podrem instal·lar portes de doble fulla.

Correderes, si el que necessites és guanyar espai, aquesta és la teva millor alternativa. No ocupen lloc a l’hora d’obrir-se o tancar-se. Són discretes, modernes i estètiques.

Massisses, són robustes i molt bones aïllants. El seu pes és major, però aconseguirem un aïllament tèrmic i acústic molt major.

Cuirassades, són les més segures. Compten amb un panell de xapa que les fa altament resistents i complexes d’obrir. Solen veure’s en xalets.

Blindades, es componen per marcs MDF i de fusta. Contenen dues xapes d’acer en el seu interior.

Trobem una gran varietat de dissenys i tipus, des de portes sintètiques, de fusta, vidre o lacades, entre unes altres. Això dependrà del tipus d’estètica que desitgem seguir, del pressupost amb el qual expliquem i el tipus d’obertura que busquem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *