Evita l’endeutament amb les teves compres aquest Black Friday

Com cada any el Black Friday s’adelanta, i les ofertes i descomptes ho fan també. I és què quan creiem que aquestes dates són una bona ocasió per estalviar diners en les nostres compres, sovint acabem consumint més. Ja sigui de forma impulsiva o moderada, et pot arribar a passat factura aquest mes, i tenint en compte que s’aproxima el Nadal, a Apialia Girona et donem alguns consells per a què estalviïs diners.

1. Defineix prèviament un import en les teves compres
Per això, fes una llista amb els teus deutes per saber exactament el què deus, i després comença per solucionar els deutes que siguin més urgents. Un cop tinguis clares les teves responsabilitats econòmiques, et serà més senzill definir un import previ en les teves compres.

2. Fes les compres necessàries
Abans de comprar has de fer dues coses: el primer és una llista del que realment necessites, i l’altre és trobar ofertes que realment t’aportin un gran descompte en les teves respectives compres.

3. Busca ofertes i espera a l’últim moment per comprar
Recorda que la teva tasca principal és estalviar, i buscar ofertes que et redueixin les despeses. Per això és prioritari que coneguis el preus reals en el mercat de tot allò que vols comprar. Investiga per internet si realment el descompte val la pena, i un altre consell és que miris moltes altres opcions i esperar abans de comprar de forma immediata. Normalment els descomptes més elevats solen produir-se als últims dies.

4. No tot és oci
La distracció i els temps d’oci són necessaris, però abans d’anar-te a algun lloc nocturn, cinema, o restaurant, tracta de fer-ho a casa. Per exemple: pots sorprendre a la teva família amb un sopar, descarregar una pel·lícula, o convidar als teus amics a casa o anar a la d’algun d’ells.

5. Redueix els vicis
Et recomanem que deixis els vicis íntegrament, o que almenys puguis reduir-los durant aquesta setmana crítica. Pots començar gastant únicament la meitat del que actualment gastes.

6. Compra online
Amb aquesta setmana de compres massives, desplaçar-se per anar a un centre comercial pot ser pràcticament impossible. En aquesta ocasió, pots deixar el teu cotxe a casa, i optar per fer les teves compres online. Comprant online el cost serà més econòmic, més ràpid, no faràs cues innecessàries, i ho pots rebre en 2-5 dies a casa. Una opció més còmode, veritat?


A Apialia Girona volem saber si teniu pensat comprar durant aquesta setmana de Black Friday. Expliqueu-nos!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *