Com obtenir la llibertat financera

Què és la llibertat financera? Realment som lliures quan comprem? A vegades, fer una bona gestió financera és més difícil del que podem arribar a imaginar. I és que entre els teòrics del terme, és un concepte que complementa el desenvolupament personal a través de la plusvàlua financera. A Apialia Girona et donem alguns consells per practicar la llibertat econòmica:


Defineix i investiga

El sistema educatiu està dissenyat per crear treballadors, no inversors capaços de multiplicar els seus diners. I ha de ser així. Si tots ens forméssim per viure dels negocis el sistema no funcionaria perquè no hi hauria qui treballés per mantenir-ho. Però això no vol dir que no puguis canviar el paradigma en la teva vida personal. Tenir clars els nostres objectius i la visió del mercat, ens permetrà proposar-nos reptes que podrem portar a terme.


Caràcter emprenedor
Si tu no treballes pels teus somnis, algú et contractarà perquè treballis pels seus. I és que ningú pot aconseguir l’enyorada llibertat financera si no és capaç d’engegar les teves pròpies idees de negoci i si es treballa tota la vida per a un tercer.


Perd la por a invertir
La inversió en béns immobles pot entendre’s com la síntesi dels dos punts anteriors, com el camí segur cap a la llibertat financera. Les propietats es valoritzen en el temps mentre produeixen una renda fixa sent molt positiu per aconseguir l’anhelada llibertat financera. És una de les millors formes d’aconseguir-ho, mentre que produeixen plusvàlua i ingressos i alhora són tan segures que permeten fer inversions localitzades que són les que majors guanys produeixen.


Què t’han semblat aquests consells per aconseguir la llibertat financera?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *