Reforça les fortaleses del teu immoble

Amb la tècnica del home staging es realcen les fortaleses d’un immoble. Existeixen alguns consells bàsics sobre bones pràctiques per a aquesta posada en escena.
A continuació, a Apialia GIrona enumerem les més efectives:

1. Mantingues al dia la neteja i ordre
Trobar espais sense neteja ni ordre, genera una impressió desagradable. Netejar i ordenar abans de mostrar la casa és el primer que hauries de fer.

2. Buida espais
Els espais carregats de mobles no atreuen als compradors. Encara que tampoc els buits. En un i un altre cas, els espais semblen més petits. Perquè això no succeeixi és necessari que existeixi el mobiliari necessari indispensable. Així aconseguiràs una bona circulació en tota la teva casa, sense perdre calidesa.

3. Despersonalitza les teves habitacions
Un dels objectius del home staging és que els compradors es sentin còmodes i benvinguts. El comprador ha d’imaginar-se vivint en la propietat. Això significa conjugar estil i despersonalització. Entre els estils, les línies clàssiques i les minimalistes són les més efectives.

4. Dóna protagonisme a la il·luminació

Quan el comprador visiti la casa, aquesta ha de comptar amb una bona il·luminació natural i artificial. Per a això et recomanem que buidis finestres, reemplacis llums danyades i resituïs els llums que col·laborin amb aquesta prioritat. Un consell també consisteix a utilitzar miralls per reflectir les fonts de llum i donar una major sensació d’amplitud.

5. L’elecció dels colors és fonamental
El blanc en parets i sostres contribueix a la lluminositat i l’amplitud dels ambients. Tons neutres com el beix o el gris aporten calidesa i són sempre un bon contrast del blanc.

 
Aquests són alguns dels consells que et facilitem per mantenir una bona presentació de la teva casa en venda. El primer contacte entre el futur comprador i la imatge d’aquesta, sol ser decisiu.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *