Arriba la decoració ecofriendly

Tractes la teva llar amb la necessitat d’estar sempre a l’avantguarda i aquesta tensió et permet anar cada dia un pas més enllà. Per tant, si vols apostar en la teva llar per la decoració ecofriendly, a Apialia Girona estem disposats a ajudar-te a iniciar-te.

Fixa’t en els materials que utilitzis: Els canvis mai són fàcils i tota decisió sembla carregada de bifurcacions en les quals no sabrem cap a on tirar. Una vegada et comencis a informar t’adonaràs que les variants són molt àmplies, la qual cosa passa és que estaves tan acostumat a no mirar que les deixaves passar. Així, et volem donar tres recomanacions a l’hora d’escollir els materials per a la decoració ecofriendly com per exemple; teixits orgànics, fibres vegetals i fustes.

El protagonisme de les plantes en la decoració ecofriendly: Les plantes i les fibres vegetals tenen un paper fonamental en la decoració ecofriendly. Són molts els materials que utilitzen aquestes característiques, a més, no has d’oblidar-te del paper fonamental de les plantes en la decoració.
La varietat és infinita i els seus efectes en la llar són clars.

Les peces artesanals són imprescindibles: Es tracta de l’element més personal i el nostre criteri serà capaç de marcar la diferència. La seva fabricació a mà implica en la majoria dels casos el respecte al medi ambient. La decoració ecofriendly sorgeix de les seves mans. Per tant, descobrir quina és la peça que millor pot encaixar amb el nostre estil i llar és una elecció a tenir en compte a l’hora de recrear aquest moviment.

Aquestes són les tres claus que et volem recomanar per arrencar en la decoració ecofriendly. Sumaries alguna tendència més? Què opines d’aquest moviment?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *