Com evitar els sorolls a casa

Insonoritzar una habitació és un procediment necessari perquè els sorolls no trastoquin la tranquil·litat dels habitants d’una casa. A Apialia Girona, et facilitem unes pautes per insonoritzar una habitació amb èxit.

Si el mínim soroll t’impedeix dormir, la insonorització pot ser una bona opció per a tu i per a la teva salut física. Ja que, l’aïllament acústic és el millor procés perquè la calma no es vegi alterada. La insonorització d’una habitació passa per aïllar tèrmicament totes les superfícies que la componen. Les finestres, parets i els sostres són els punts crítics en el què els sorolls es refereix.

El procediment per a l’aïllament acústic d’una habitació comença des de la mateixa construcció del pis, però segueix amb la decoració del mateix. Per a dur a terme la insonorització, hauràs d’aplicar una barrera entre l’exterior i l’interior de l’habitatge. L’objectiu d’aquest procediment és que el so reboti i arribi a la nostra casa amb menor intensitat.

Finestres
Les finestres són la part d’una habitació que sembla més fàcil d’aïllar acústicament. Només cal que posis un doble vidre per reduir els sorolls tant de dins cap a fora, com a l’inrevés.

Parets
Les parets són la zona decisiva d’una habitació per aconseguir el millor aïllament acústic. Si el que vols és insonoritzar les parets, l’ideal és instal·lar tarima flotant amb làmines de fusta perquè esmorteeixi el so procedent de les parets.

Sostres
Si el que vols és disminuir el soroll procedent del sostre, els sostres flotants de guix laminat i material aïllant, haurien d’eliminar la majoria de sorolls procedents de dalt.

Amb aquests consells la teva llar es convertirà en un lloc tranquil on poder descansar. Estàs pensant en insonoritzar una habitació?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *