Vivendes estil “lofts i estudis” cada vegada més sol·licitats

Actualment, com més ampli sigui un habitatge millor. Cada vegada els habitatges són més oberts i l’elecció d’estudis i “lofts” s’ha anat incrementant entre els gustos dels nous inquilins i propietaris, mostrant més interès pels espais lliures on la llum natural es filtra per totes les estades.
Avui a Apialia Girona, et facilitem diferents solucions per dividir ambients i estalviar espai a casa.

Incorpora prestatgeries o paravents
Les prestatgeries per dividir ambients són una idea original i pràctica; un moble per a llibres o qualsevol objecte de decoració. Permet dividir qualsevol ambient sense sobrecarregar l’espai i sense malgastar la llum natural. Si no et convenç posar prestatgeries, pots optar per un paravent. Els paravents són una alternativa elegant de dividir ambients i molt original.

Utilitza un tapís per distingir espais
Els tapissos delimiten un espai dins d’una habitació, i poden ser una forma senzilla de dividir un ambient i aportar contrast a la decoració.
Afegeix un toc vegetal 
Les plantes amb tests allargats són una opció elegant de dividir ambients sense sobrecarregar. En un saló o qualsevol habitació un test pot delimitar les zones de pas i aportarà a l’estada un ambient exòtic.

Vesteix amb estores o panells
Les teles tibades o estores també serveixen per crear un altre ambient oferint un toc decoratiu. També pots jugar amb panells japonesos, ja que són una forma barata i senzilla de dividir un espai, són fàcils d’instal·lar i no resten llum.

Delimita espai amb portes corredisses
Les portes corredisses són una solució pràctica, quan necessites privadesa les tanques mentrestant estan plegades sense ocupar tant espai com una porta normal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *