4 Avantatges d’instal·lar una banyera a casa

Si a casa tens espai suficient per a dos banys, l’ideal és que combinis en un la banyera i en l’altre la dutxa. Però si no és així, abans de prendre qualsevol decisió, val la pena que pensis en els avantatges i inconvenients de cadascuna de les dues opcions. A Apialia Girona repassem alguns dels avantatges d’instal·lar una banyera a casa.

La banyera ha estat present durant molts anys, encara que últimament està sent relegada en favor del plat de dutxa. I és que, la banyera ofereix uns avantatges que el plat de dutxa no pot oferir pel que segueix sent la preferida en algunes llars.


Avantatges d’instal·lar una banyera a casa:

1. Espai de joc: si tens nens a casa, és indiscutible que la banyera no únicament fa molt més fàcil la seva higiene diària sinó que a més es converteix en un espai de joc que agrada a tots els petits. Per a ells és sense dubtes la millor opció.

2. Moment de relax: si el que necessites és desconnectar, alliberar la tensió diària i gaudir d’un bany repararador, el teu espai és la banyera. Avui dia es fabriquen amb prestacions com hidromassatge, spa, formes ergonòmiques, aromaterapia, llums en l’aigua…

3. Contenidor d’aigua: la banyera pot ser de gran ajuda com a contenidor en les ocasions en què es talla o falta el subministrament d’aigua en la llar.

4. Safareig
: gràcies a les seves dimensions, la banyera resulta el lloc ideal per rentar objectes grans que no caben en cap aigüera de la casa.

Alguns consells que et facilitem:
Sigui quina sigui la teva decisió final, hi ha alguns aspectes importants que no has d’oblidar:

-Pren bé les mesures de l’espai que disposes per decidir entre banyera o una dutxa.

-Tingues en compte el canvi d’aixeteria que serà necessari si més endavant vols canviar de banyera a dutxa. Actualment la varietat d’estils i prestacions és molt àmplia i adaptable a tots els gustos i necessitats.

Quina de les dues opcions et convenç més? Explica’ns.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *