Com garantir la màxima funcionalitat a casa

Per sobre de l’estètica, quan vols organitzar la disposició de la teva llar, el més important és aconseguir el benestar total. Per això a Apialia Girona, com a experts en decoració, et donem els consells que necessites per aconseguir la màxima funcionalitat a través dels teus mobles de disseny.

La funcionalitat és l’art d’organitzar la llar prenent com referencia criteris d’utilitat, facilitat i comoditat, la qual cosa no vol dir que ens oblidem de l’estètica. I és que la màxima funcionalitat està a l’abast de la teva mà! No perdis detall.


1. Aprofita bé la utilitat de l’espai

En moltes ocasions, el problema de la decoració d’interiors ve derivat perquè no sabem exactament el què volem. Més enllà d’habitacions com la cambra de bany i la cuina, a la resta d’habitacions es fa indispensable valorar quin és el tipus de vida que anem a portar per ajustar-ho a les nostres possibilitats.

De la mateixa manera, dóna-li importància a l’organització d’aquelles habitacions que no responguin a una exigència determinada. Pensa bé en les teves necessitats. Segur que pots trobar-li una funció que afavoreixi el teu benestar. Habitació de jocs, home cinema, cambra de neteja, zona de relax… Les possibilitats són eternes!

2. Escull bé el teu mobiliari

Lògicament, els principals protagonistes de l’organització de l’espai són els mobles, els quals, en la mesura del possible, haurien de ser de disseny, ja que són ells els que s’adaptaran a tu i no al contrari.

Pot ser que el primer que et cridi l’atenció en un moble sigui la seva estètica, no obstant això, si no té una funció definida, el més coherent és descartar-ho, ja que poden convertir-se en una molèstia que pertorbaria significativament el teu benestar.

3. La importància de l’emmagatzematge

En totes les cases, sempre hi ha un problema comú: l’emmagatzematge.
Tenim massa coses, per la qual cosa és indispensable per a la nostra comoditat aprofitar tots els racons les habitacions per descarregar visualment l’espai.

En aquest sentit, la multifuncionalitat és un valor important, ja que qualsevol peça pot ser dissenyada amb una segona missió de magatzematge. A més, intenta que gairebé totes les teves peces tinguin calaixos. Això facilitarà la labor substancialment.

A Apialia Girona, som experts en decoració, i et convidem a seguir aquests consells. Són el primer pas per aconseguir la màxima funcionalitat en la teva llar.  Si vols saber més, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *