4 bones raons per tenir un gat a casa

Si et diem la veritat, adorem als animals, en general, i creiem que les llars amb mascotes són molt especials. Sobretot, perquè veiem aquest somriure en la cara dels seus amos. És felicitat sincera, amor pur. Com el qual mai es podrà professar entre humans. Avui a Apialia Girona, et volem donar quatre raons per tenir un gat a casa.

Un gat a casa fa molta companyia
Una cosa està clara. No ens pot fer por el silenci. Hem d’aprendre a conviure amb nosaltres mateixos, no obstant això, això no vol dir que hàgim de cedir cada jornada a la solitud. Un gat a casa pot marcar la diferència.

Un gat a casa suposa una companyia molt especial
Es tracta d’un amic silenciós, un amic independent i que ens oferirà la seva presència quan ho necessitem. Si li donem el seu espai, ell ens donarà el nostre.

Requereixen de menys cuidats que els gossos
Ens encanten els gossos i ho deixem clar. No obstant això, requereix moltíssima atenció, temps i cura. I sí, ho retornen en forma de companyia i amor, però no sempre tenim la possibilitat d’oferir-los la vida que mereixen. En aquesta tesitura, tenir un gat a casa pot ser l’opció més encertada.

Un gat no necessita de tant temps al nostre costat. Són molt més autònoms i no els has de treure de casa diverses vegades al dia.

Un gat és més independent que la resta de mascotes
Per a certs perfils més individuals, l’opció d’un gat es planteja com a molt més interessant que la d’un gos. Serà com tenir un company de pis. Bé, en realitat, millor. Doncs serà més silenciós i net que qualsevol de les opcions que barregis.

Aquestes són nostres raons per tenir un gat a casa. Si ja tens un, ens encantaria que ho deixessis en els comentaris. I, si estàs buscant un gat per a poder donar tot el teu amor per ells, et recomanem que facis un cop d’ull a les principals protectores per donar-li una bona vida.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *