Consells per a joves emprenedors

Per als joves emprenedors, començar una empresa sense recursos i amb coneixements limitats és extremadament difícil. Tirar-se a la piscina amb una startup pot semblar prometedor i recompensador, però, la veritat, és que aquests triomfs no arriben sense arriscar i a més requereixen de molta perseverança. Com sempre, el millor és deixar-se aconsellar pels quals ja han tocat amb les seves mans l’èxit. Avui a Apialia Girona us portem alguns consells per a joves emprenedors, pren nota!

Tira’t a la piscina
El primer i major obstacle en la carrera de qualsevol jove emprenedor és aprendre com acceptar el risc. Arriscar-se és un de passos que es requereixen per començar una startup. Tant si el risc és econòmic com a laboral, no hi ha millor moment per arriscar-se que quan estàs en els teus primers vint o trenta anys. Arrisca’t, si fracasses, hauràs après molt i podràs continuar.

Innova constantment
Començar una startup d’èxit requereix innovar constantment. Mira la teva idea de negoci des d’una perspectiva diferent i no escoltis crítiques. Alguns dels productes més populars avui van ser al seu moment idees boges de gent innovadora que, inicialment, es va cobrir de crítiques.

Utilitza la teva xarxa de contactes
Molts joves emprenedors no utilitzen la seva xarxa personal de contactes, on està la família, amics i contactes de la infància. No dubtis en acostar-te a gent que pot ajudar. Fes la pregunta i presenta’t. Tens una llarga xarxa de contactes, no deixis que s’escapin.

Busca’t la vida

Hauràs de ser un molt hàbil. És important al món de les startups que siguis molt persistent, saber començar coses i saber també quan donar l’esquena a allò que no t’interessi.

Aprèn dels teus errors

Al món de les startups, t’equivocaràs molt. Acostuma’t a això. Aquests errors et faran aprendre de tu i dels teus defectes, però sobretot t’ensenyaran a tenir una estratègia preparada. Pren-te aquests errors i fallades de forma personal, et portaran més enllà del que saps i esperes. Les fallades porten a l’èxit, aprèn a acceptar-los i no deixis que la seva presència t’enfonsi.

 

Hi ha diverses dificultats que com a jove emprenedor, o principiant, hauràs d’afrontar. Serà dur, hi haurà moments d’eufòria, però seguint aquests consells, cada emprenedor podrà estar més mentalment preparat per llançar una startup d’èxit i començar el seu negoci al món dels emprenedors.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *