Com transformar una cuina amb encant

Apialia Girona t’aconsellem sobre com pots renovar la teva cuina sense haver de fer obres ni reformes. Ja sigui per falta de pressupost o de ganes, hi ha opcions perquè la nostra cuina llueixi diferent sense haver de recórrer a grans ni costoses obres. Vols saber més? Doncs segueix llegint!

Si pensem en una cuina, el primer en el que ens solem fixar és en els taulells de la paret i els sòls. Així, que el fet de canviar la imatge de parets i sòls pot fer que la nostra cuina llueixi de forma totalment diferent. Per això t’aconsellem pintar els taulells amb pintura especial per a aquestes superfícies, et recomanem utilitzar pintura Chalk paint. Aquest canvi, et donarà un abans i un després a la teva cuina, a més de tenir un cost assequible i uns resultats sorprenents.

El segon consell que et donem va dirigit als mobles de la cuina. Ja que, si vols canviar l’aspecte d’aquests, pots canviar fàcilment els tiradors. Només hauràs de descargolar un d’ells i tenir-ho com a mostra perquè coincideixin els elements d’inserció. Els pots trobar fàcilment en moltes botigues amb un preu molt econòmic, i suposaran un gran canvi per als teus mobles.

Si hi ha un tipus de sòls que ens encanta per a les cuines, són les rajoles hidràuliques. Lo pitjor, és que si volem canviar el nostre sòl per una rajola d’aquest tipus sí ens hauríem de posar a fer obres…Així que, com a fàcil alternativa, tenim l’opció del sòl vinílic. Aquest tipus de sòl, que també es comercialitza per a parets i té moltíssims avantatges com l’aïllament acústic, la resistència a la humitat, a l’abrasió…, ens permet simular un sòl de fusta, de ceràmica o fins i tot de marbre sense invertir grans esforços ni pressupost.

Què et semblen aquests consells? Estàs pensant en canviar la teva cuina?

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *