Renova la decoració de la teva llar: Comença de zero

A vegades és necessari un canvi d’aires en la nostra llar. Experimentar noves sensacions en l’aspecte visual pot ser molt positiu per a la teva vida quotidiana. I quin millor moment, just ara quan tornes de les vacances amb les piles carregades? A Apialia Girona, com a experts en decoració, creiem que el mobiliari pot contribuir a modernitzar significativament la imatge de la teva llar.

Avui en dia, l’evolució dels mobles de disseny permet acollir molts estils possibles per decorar la teva llar. Aprofita-ho i renova la imatge de la teva llar a través d’aquestes peces, les quals, ocuparan gran part del protagonisme en la decoració. De fet, no necessitaràs fer massa canvis, ja que amb poc pots arribar a veure molt diferent la teva llar.

1. Defineix el teu propi estil 
Si vols aplicar una decoració fresca i atrevida, no hi ha res com comptar amb diversos materials en el teu mobiliari. Això no únicament et permetrà beneficiar-te del potencial pràctic de tots ells alhora, sinó que també crearà en la teva llar una imatge molt més vistosa, i personal gràcies al joc entre percepcions.

2. Atreveix-te amb les formes geomètriques
Actualment, trobem moltes opcions allunyades de les clàssiques línies rectes aplicades anys enrere en la decoració d’interiors. Per descomptat, són un valor segur pel qual podràs apostar sense cap problema, però si vols donar un nou rumb a la teva llar, les formes geomètriques en el mobiliari et reportaran grans satisfaccions.
En taules, cadires, prestatgeries, penja-robes, llums… Hi ha molts elements a través dels quals podràs mostrar aquest estil. Atreveix-te!

3. Utilitza elements de disseny
Més enllà dels colors, que sempre és un recurs interessant per donar personalitat a la decoració de la teva llar, pots recórrer a certs elements de disseny que marcaran la diferència, renovant per complet la imatge de la teva llar. Es tracta de petits detalls, mosaics i dibuixos que brillaran amb molta força, afegint un punt d’exclusivitat molt determinant en l’estètica general.

Per sobre de tot, com ja t’hem explicat en alguna que una altra ocasió, el més important és que acabis imposant la teva personalitat en la llar, així com les teves necessitats.
Si vols donar-li un gir a la decoració de la teva llar, només has de seguir els nostres consells.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *