3 Tips per estalviar en la teva factura d’aigua

Tant a tu com a nosaltres ens han repetit fins a la sacietat la necessitat de no malgastar-la. Sempre han afirmat les raons que tenim per conscienciar-nos sobre la seva necessitat vital. Al post d’Apialia Girona, volem donar-te uns consells per estalviar en la factura de l’aigua, que així, de pas, podràs realitzar un consum molt més responsable.

1. Pren-te el teu temps per escollir els millors electrodomèstics
Amb tranquil·litat i amb bona lletra tot porta sempre a una millor destinació, i en el cas d’estalviar amb la factura de l’aigua, la realitat d’aquesta afirmació és aclaparadora.

Ja saps el que diuen: el barat surt sempre car. I, què vols que et diguem? Quan ens referim a la factura de l’aigua és veritat. Una inversió més elevada a curt termini sempre acaba per repercutir de manera favorable en el futur.

2. Utilitza el rentaplats i la rentadora quan estiguin plens
Són dos dels electrodomèstics que ens han canviat la vida. Tenen un gran poder, d’aquests que comporten una gran responsabilitat i per això has de ser conscient de com utilitzar-ho sense caure pres de les arpes de les seves implicacions.

Ja ni tan sols fem referència a la consciència mediambiental sobre l’ús del rentaplats. Ja que, també volem mirar dins de la teva butxaca. Si vols reduir en la teva factura d’aigua, fes-nos cas i encén únicament aquests electrodomèstics quan estiguin plens i a punt per ser utilitzats.

3. Les ampolles són la clau per reduir la factura de l’aigua
Segurament sigui el consell que més et sorprengui de tots. Ja que, una ampolla pot canviar la tendència de la teva factura de l’aigua.

Quantes vegades t’aixeques a beure aigua al llarg del dia en la teva llar? No obstant això, quan obrim l’aixeta sempre deixem que corri una mica d’aigua fins que es trobi en la temperatura ideal. Això té un impacte en la factura de l’aigua i en el medi ambient que no ens podem permetre.

D’aquesta manera, per estalviar en la factura de l’aigua no hi ha res millor que tenir una ampolla sempre plena en la nevera. Així, tindrem l’aigua sempre en la temperatura idònia per al seu consum.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *