3 Idees decoratives DIY amb elements reciclats

Avui us portem algunes idees molt fàcils de fer, ja que amb una mica d’habilitat i creativitat podeu crear els vostres propis dissenys personalitzats,sense haver de gastar diners. Per donar-li a la teva casa un aire més ecològic, necessitaràs palets i caixes de fusta per crear diverses peces de mobiliari. Pots compaginar el color de la fusta amb la resta de la decoració en colors clars o neutres, creant així un espai ple de lluminositat. A Apialia Girona et portem algunes idees originals per decorar qualsevol racó de la teva casa amb elements reciclats. Pren nota d’alguna de les peces DIY que et proposem:

Estanteries curioses
Les caixes de fusta són perfectes per crear prestatgeries. Pots transformar una caixa de vi en una petita prestatgeria de fusta per a la paret. En aquest cas, el toc especial el pots donar, pintant-la de colors cridaners o col·locant vinils divertits que cridin l’atenció. Així aconseguiràs un major contrast amb el color de la fusta. Tot un encert!

Llums originals
Sabies que pots fer un llum amb una caixa de fusta? La clau d’aquest llum és pintar l’interior de la caixa d’un color fort, i en col·locar una pantalla de vidre, que es vegin els colors que hi ha darrere d’aquesta. T’animes a fer-ho?

Organitzador de sabates pràctic
Una bona idea per organitzar les teves sabates, consisteix en convertir una caixa de fusta, en sabater. És molt senzill. Per a això, hauràs de crear separadors de fusta per poder posar les sabates i tenir-les sempre organitzades. És una bona idea per a aquestes persones que acumulen parells i més parells de sabates per qualsevol racó de casa. Amb aquest pràctic sabater posaràs fi al desordre de forma fàcil i ocupant poc espai.

Tens pensat posar en práctica aquest estiu alguna de les nostres idees? Què et semblen?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *