Coneix el mètode SPIN per vendre una casa

La competitivitat al mercat immobiliari augmenta dia a dia. Avui a Apialia Girona et parlem del mètode SPIN per vendre una casa, una estratègia que ha revolucionat el sector immobiliari. Aquesta estratègia pretén identificar punts molt concrets per resoldre les necessitats tant del comprador com del venedor.

Com funciona el mètode SPIN?

1. Situació
El primer element del mètode SPIN per vendre una casa és descobrir al possible client. Si es coneix adequadament el potencial inquilí o venedor, això pot portar-nos diversos problemes durant la transacció, fent que ni tan sols puguem concretar-la.

2. Problemes
El segon element consisteix en la resolució de problemes o les necessitats que es plantegen anteriorment. L’important aquí és seguir obert al que l’inquilí hagi de dir-te. Atès que estem buscant resoldre un problema de l’habitatge, s’ha d’estar preparat per resoldre cadascuna de les inquietuds que vagin sorgint durant el procés d’adquisició.

3. Implicació
Paral·lelament a la resolució de problemes, vindrà el tercer bloc: la implicació. És a dir, si estàs disposat a resoldre dubtes o suggereixes solucions a problemes que hagin sorgit d’improvís, el client s’adonarà que estàs realment compromès amb el seu benestar i no solament per la renda o venda del teu immoble. Quan reconeixem a un venedor que busca beneficis tant per al comprador com para ell mateix, la confiança augmenta. Simplement, tracta-ho com a tu t’agradaria que ho fessin amb tu.

4. Beneficis
En aquesta etapa, cal posar en comú els beneficis del client i els nostres, i tenir en compte les necessitats a cobrir. És important mostrar un caràcter pràctic, però, al mateix temps, emocional.

El mètode SPIN per vendre una casa no és únicament útil per la seva efectivitat, sinó també a causa que ens convida a crear relacions comercials basades en la confiança i honestedat, elements fonamentals per a una bona convivència.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *