Converteix la teva casa a l’estil budista

Segurament hauràs sentit a parlar de l’estil decoratiu budista. Aquesta filosofía, és un estil de vida que integra diferents pràctiques per a la cura del cos i de la ment. L’objectiu d’aquest estil és trobar equilibri i harmonia per aconseguir trobar la pau interior. Si vols saber com pots decorar amb estil budista la teva llar, a Apialia Girona t’expliquem com pots aconseguir-ho.

Converteix la teva casa a l’estil budista

  • Per començar a decorar la teva casa amb l’estil budista, pots utilitzar alguns objectes, donant-li un paper principal als materials naturals -com la fusta, la pedra o el bambú-, potenciant la presència d’aromes a la llar i creant ambients neutres en els quals els tons blancs o els colors clars, ocres o beiges siguin els protagonistes.
  • Has de tenir clar que l’estil de tots els elements de la llar han de mostrar la màxima senzillesa Has de potenciar les línies rectes, fugir d’excessos innecessaris i buscar elements de baixa alçada. Tot això buscant l’ordre per sobre de les altres coses.
  • La il·luminació ha de ser indirecta, i els punts de llum han d’estar amagats. Intenta que les parets d’aquests espais no tinguin molts elements complementaris, i per als accessoris decoratius pots optar per la fusta o el vidre. Però recorda, que el nombre d’aquests ha de ser molt reduït.
  • L’ordre és essencial, no ho oblidis. L’ornamentació excessiva és totalment contraproduent per trobar aquesta pau i aquesta harmonia que busquem.
  • Si vols pots començar afegint petits detalls budistes. Pots agregar algun bonsái, decoracions amb pedres o il·luminació amb espelmes.
  • Per crear una decoració budista a casa has de buscar la sintonia amb la naturalesa i el món que ens envolta.
    Esperem que aquests consells et serveixin per aconseguir la decoració budista que busques i desconnectar de l’estrès diari del dia a dia.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *