Aspectes a tenir en compte per trobar el millor pis d’estudiants

L’època universitària demanda temps, diners i esforç als estudiants per afrontar la carrera. Per evitar l’angoixa de desplaçar-te des d’un extrem de la ciutat a l’altre, per tenir l’avantatge d’estalviar temps i diners en els trasllats, et recomanem llogar un pis amb altres companys. A Apialia Girona t’expliquem com pots trobar el pis perfecte per a estudiants.

1. Vols compartir amb algú més?
En primer lloc, determina si desitges compartir el teu espai amb algú més. Recorda que és una decisió important, doncs es tracta del teu espai vital. El teu pis serà el teu refugi i lloc de descans. Per això t’aconsellem que ho comparteixis amb persones de confiança. Encara que també pots confiar en el teu instint si et llances a l’aventura amb desconeguts. Pot ser que trobis un bon amic.

2. Marca els teus paràmetres en les teves cerques
Durant la cerca pot ajudar-te fer un quadre amb aquests tres aspectes importants: ubicació, especificacions de l’immoble i preu. Amb aquesta llista tindràs control dels aspectes que et semblin més importants, com la situació geogràfica, les rutes que podries prendre i la capacitat de pagament, així com els detalls del pis que estàs cercant.

3. Fes una bona cerca a internet
Fes cerques en internet amb paraules clau, com a “lloguer de pis a Girona o “busco companys per compartir pis”. Assegura’t d’incloure en la teva cerca el nom de la teva universitat o altres dades que et semblin rellevants.

I quins podríem dir que són els avantatges de compartir pis?

Entre els beneficis que reporta tenir una habitació aprop de la universitat, podem comentar els següents:

1. Un espai per a tu
Independentment de si desitges anar-te a viure sol o compartir pis amb altres estudiants, sempre podràs comptar amb un espai privat per descansar i estudiar, també fins i tot per distreure’t i divertir-te.

2. Estalviaràs en transport
Oblida’t de pagar diàriament el transport per anar a la universitat. Pots fins i tot invertir en una bicicleta i moure’t de manera ràpida i saludable per arribar a les teves classes. També tindràs la possibilitat de menjar amb comoditat al teu pis, amb el que evitaràs gastar diàriament en menjar preparat

Si al setembre comences el teu viatge per a formar-te a la universitat, és el moment de començar a buscar el teu pis a Girona. A Apialia Girona et podem ajudar a trobar-lo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *