Consells per a la decoració fotogràfica o amb quadres a casa

Els quadres són essencials en qualsevol casa, podríem dir que sense ells ens faltaria aquest toc de calidesa que tant aporta a una llar. Si recentment has adquirit un pis i veus una tasca impossible decorar des de zero, o simplement busques idees per canviar la teva decoració, avui a Apialia Girona et portem alguns consells perquè puguis decorar el teu pis amb quadres sense perdre estil.

Les últimes tendències de decoració consisteixen en barrejar i experimentar moltes més formes i idees per disposar els quadres d’una forma original. No ens conformem en penjar quadres en les parets, sinó que podem barrejar formes i colors, i fins i tot estils aportant calidesa a la teva llar. Si t’interessen els nostres consells per decorar amb quadres, pren nota de les següents idees:


1. Decora amb quadres recolzats

Consisteix en recolzar els quadres com si fossin llibres en prestatgeries. Així els tens a la vista, i al mateix temps no hauràs de foradar cap paret, per la qual cosa serà molt més fàcil decorar. I quan et cansis únicament hauràs de canviar-los per uns altres.

2. Barreja estils
A la paret també es poden barrejar els quadres amb altres elements decoratius, com poden ser les lletres de fusta, làmines o fins i tot rellotges. Aquesta és una altra forma de crear composicions úniques i més personals.

3. Estil simètric
Consisteix en barrejar molts quadres de diferents composicions i que entre ells hi hagi una harmonía visual. Amb aquest estil pots combinar marcs que no tinguin el mateix format, però que els colors combinin a la perfecció.

4. Quant més millor
Aquesta tendència és pels més creatius. És molt semblant a l’anterior, però mentre en què en l’estil anterior es busca una homogeneïtat cromàtica i harmonía visual, en aquest estil es busca un resultat totalment asimètric. Pots decorar amb diferents marcs, colors, formes i grandàries. Pots barrejar quadres que tinguis per casa per tenir unes parets molt més creatives, i amb molta identitat.


Quin estil t’agrada més? Tens pensat posar-la en pràctica?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *