Com millorar visualment el teu bany sense complicacions

A l’hora de parlar de revestiments i paviments per al bany, els taulells segueixen dominant la posada en escena d’aquest espai de la casa cada vegada més cuidat gràcies al seu joc visual i la seva durabilitat. A Apialia Girona et donem algunes idees per a què puguis engrandir i millorar visualment el teu bany sense fer grans reformes.

Si tens la possibilitat d’escollir els taulells del teu bany -ja es tracti d’una reforma o d’una obra nova-, cal tenir molt en compte que les possibilitats són moltes. Els colors, la grandària i la forma del taulell serà el primer pas coneixent les particularitats de l’estada: si hi ha o no llum natural, si el bany és gran o petit, entre altres factors.

El gust estètic dels propietaris, així com l’estil del conjunt de l’habitatge té molt a dir en l’elecció dels taulells dels banys, si bé és cert que tractant-se d’un espai dedicat a la cura personal i al benestar, s’aconsella fugir d’estridències visuals. L’única llicència permesa és la de destacar una de les parets del bany amb la finalitat de diferenciar ambients, com pot ser la zona de la dutxa o la del vàter.

Per encertar amb la combinació de sòls i parets, la millor opció és apostar per un paviment neutre, en color llis, que jugui amb les tonalitats dels revestiments. D’aquesta manera, obtindràs un major protagonisme en el sòl.

Saber de quin materials estem parlant i triant és clau per al posterior ús del bany i, sobretot, per al seu manteniment i durabilitat. No cal oblidar que els taulells requereixen d’obra, amb la qual cosa, l’elecció ha de ser l’adequada, ja que no es tracta de peces de treure i posar fàcil.

Més enllà de sòls i parets, que són la base de qualsevol bany, et convidem a que arrisquis una mica, i renovis el teu bany, ja que com hem anomenat, tens moltes alternatives. Què t’han semblat? Vols renovar el teu bany?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *