DIY: Crea les teves pròpies espelmes amb aroma

Les espelmes són un gran aliat per decorar les nostres habitacions. Creen una atmosfera d’intimitat i calidesa. Actualment podem comprar-les de tots els colors, aromes i formes. O el que és encara millor, podem aprendre a fer-les nosaltres mateixos. Avui a Apialia Girona et facilitem uns consells perquè puguis crear les teves pròpies.

Com crear les teves espelmes naturals:

Abans de res, necessitaràs uns llapis de cera de colors, una metxa, aromatitzant líquid i els elements decoratius que prefereixis per les teves espelmes.

Per començar has de fondre els llapis de cera: pots fer-ho en un got de paper si els vols fondre en el microones, i si prefereixes fondre’ls al bany María pots optar per utilitzar un got de vidre. Si vols afegir més d’un color, posa una mica de cera en un got de paper i un llapis de cera del color que més t’agradi. Espera 3-4 minuts perquè es fongui per complet en el microones i quan la cera s’hagi fos, has de passar-la al got ràpidament ja que si no se’t pot assecar.

Si vols donar-li forma els teus colors pots utilitzar bastonets de fusta de gelat o escuradents per barrejar els colors de la cera quan aquesta estigui calenta. Si t’agraden els reptes, també pots optar per crear capes de colors repetint el pas anterior. El resultat és espectacular.

Per finalitzar, únicament et quedarà afegir una mica d’aromatitzant líquid,  pètals o talls de llimona i taronja, i incorporar una metxa d’espelma i esperar que s’assequi uns 30 minuts.

Perquè siguin més decoratives pots posar una cinta al got, escriure algun missatge, o incorporar taps de suro o metàl·lics per treure-li el màxim partit.

Amb aquests passos bàsics pots crear les teves pròpies espelmes amb pocs materials i molta creativitat. Utillitza aromes naturals per a donar-li un aire més personal. T’atreveixes? Decora la teva terrassa amb les espelmes i impressiona als teus convidats!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *