Consells per canviar dràsticament la teva terrassa

Si tens una terrassa, sabràs que tens un gran ventall d’opcions per a treure-li el màxim profit, i no hi ha res millor que ressaltar la teva terrassa amb plantes. Si no saps com o quines escollir, a Apialia Girona et proporcionem algunes recomanacions perquè la teva terrassa llueixi millor que mai.


Alegria guineana:
Com el seu nom indica t’aportarà molt color i vida. Tens l’opció d’interior i exterior. Requereix d’un reg abundant i estar en zones lluminoses. L’únic inconvenient que li trobem és que no resisteixen bé les baixes temperatures. Raó per la qual et recomanem que, a l’hivern, les tinguis dins de casa o en el seu propi hivernacle, si disposes d’un.

Zinnies: Ens encanta per ser molt original i molt vistosa. Segur que l’hauràs vist en molts rams de flors. Les tens en molts colors: rosa, groc o taronja entre uns altres. Necessiten de molt sol, reg habitual i ús de fertilitzants per a la seva correcta cura.

Hortensia: Originària d’Àsia, els alegres tons de les seves flors seran l’objecte d’atenció de qualsevol que et visiti. Requereix reg gairebé diari, substrat de terra àcida i ser podada després de la floració. Serà millor situar-la en entorns ombrívols per evitar que es marceixi.

Gerberes: Tenen la forma de la margarida, però els seus colors són molt intensos. Creixerà en zones on tingui una bona il·luminació, però sense suportar temperatures elevades. Hauràs de regar-la amb abundant aigua, però sense arribar a ofegar-la. Tan sol assegura’t que la terra estigui humida.

Suculentes: Són ideals per a llocs més àrids o si no vols preocupar-te d’estar regant-les de manera constant. Pots triar entre cactus o crases. Requereixen de sol, però no totes suporten bé els rajos de manera directa.

Pots decantar-te per algunes de les opcions que t’oferim, però et recomanem que les combinis. Et quedarà un espai únic i personal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *