Inbound Màrqueting Immobiliari

La tecnologia ha canviat els hàbits de consum i ara els clients són més actius en la cerca de les marques, a la qual cosa el màrqueting s’ha hagut d’adaptar.

Què és Inbound Màrqueting?
L’Inbound Màrqueting és l’anomenat “màrqueting d’atracció”, doncs el seu propòsit és seduir i forjar una relació de confiança amb els potencials clients abans de si més no, intentar una venda.

En aquest sentit, és un recurs que aprofita la necessitat d’informació del consumidor actual, el qual, abans de comprar, navega per internet a la recerca de ressenyes i recomanacions d’altres consumidors.

Per a tota empresa, de qualsevol grandària i en qualsevol indústria, estar present quan el prospecte explora l’entorn digital és esencial. Però més important és, poder acompanyar-ho durant tot el cicle de compra per guiar-ho fins que estigui llest per prendre una decisió i així concretar la venda.

Per implementar una estratègia eficaç és essencial seguir aquests passos:

1. Crear continguts útils, interessants i pertinents per atreure a la teva audiència objectiu.

2. Fer ús de les plataformes socials per difondre el contingut entre seguidors fidels i motivar al fet que ho comparteixin.

3. Oferir contingut de valor perquè els usuaris estiguin disposats a deixar les seves dades perquè se’ls segueixi enviant contingut personalitzat rellevant.

4. Identificar l’etapa del cicle de compra en què es troba cada prospecte i seguir fomentant la relació amb missatges automàtics i personalitzats fins a portar-ho a la presa de decisió.

L’InboundMàrqueting és para tot tipus d’empreses, però les petites i mitjanes es poden beneficiar particularment perquè, tenen un cost relativament baix, i poden posicionar una marca i tenir una forta presència a internet.

Gràcies a l’Inbound, es poden atraure possibles clients a un lloc web i establir una relació amb contingut rellevant que forjarà una relació de confiança fins que el client estigui llest per fer un clic i emprendre una acció. La página web serà un venedor disponible les 24 hores que estarà brindant la informació necessària sobre un producte o servei fins a convèncer al potencial client de comprar.

Havies sentit a parlar de l’Inbound Màrqueting?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *