Com organitzar el teu armari i roba d’estiu amb èxit

Ha començat ja l’estiu i amb aquest, el canvi d’armaris definitiu. Toca acomiadar-nos de jaquetes, abrics i jerseis per donar pas a la roba d’estiu. A Apialia Girona t’expliquem com fer el teu canvi de roba perquè així quan la tornis a treure a la tardor estigui en perfectes condicions.

 

Guarda només allò que et posaràs: El primer que hem de fer és una selecció de què volem guardar per a l’any següent i què creiem que ja no ens posarem més. Així buidaràs el teu armari de roba innecessària.

Deixa les teves peces netes i llestes per a l’emmagatzematge: El segon pas serà rentar tota la roba que anem a utilitzar, és important que ho fem per evitar la presència de possibles bestioles i que es fixin les possibles taques a la nostra roba. És millor que ho fem amb una mica de detergent i sense lleixiu ni suavitzant, ja que a l’estar guardat durant molt de temps pot afavorir les males olors.Quan la tinguem ja preparada i ben doblegada, podem començar a empaquetar-la. És important seleccionar bé on la guardarem ja que ha de ser un lloc que eviti les humitats i que apareguin animalons.

Prepara recipients adequats per a l’emmagatzematge: Algunes bones opcions poden ser caixes de plàstic transparents o bosses de buit, les primeres ens permetran tenir la roba ben aïllada i veure d’una ullada on tenim què i amb les segones podrem aprofitar millor l’espai.

És convenient que agrupem la roba per categories. Així serà més fàcil reorganitzar després i recuperar alguna peça abans d’hora de forma ràpida.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *