Com escollir el millor sofà?

El sofà ha passat a formar part de totes les llars i avui dia podem considerar-ho com una peça clau en la qual destinem molta part del nostre temps lliure. Així que, com sabem que donar amb un bon sofà no és una tasca fàcil, a Apialia Girona et portem: Com triar el teu millor sofà chaise longue per al teu saló.

La moda dels chaise longue
Els chaise longue són un tipus de sofà amb forma de cadira que permet una prolongació per suportar les cames. Aquests no únicament són més moderns, sinó que a més, per norma general tendeixen a ser més funcionals ja que aprofiten millor l’espai i són perfectes per omplir les cantonades del saló amb la seva pràctica i còmoda chaiselongue.

Què has de tenir en compte

Que sigui còmode 
La comoditat és un aspecte fonamental per triar un bon sofà. Et recomanem que t’asseguis i si és possible et tombis per assegurar-te de la seva comoditat. Tingues en compte que un sofà tendeix a tornar-se amb el temps massa tou, una cosa poc recomanable per a esquenes delicades.

Que combini amb els teus mobles 
Perquè el teu saló tingui harmonia, és interessant que el color o colors del sofà combinin amb la resta de l’habitació. Pots triar entre colors llisos o estampats, o també pots decantar-te pels colors clàssics. Recorda que els colors clars són propensos a embrutar-se amb major facilitat i hauràs d’estar netejant-ho constantment.

Que tingui la grandària adequada
Assegura’t de mesurar prèviament l’espai on anirà situat el sofà nou, és un dels aspectes més importants que has de tenir en compte a l’hora d’escollir un sofà.

Que duri el màxim possible
La tapisseria és un aspecte a tenir en compte si el que vols és allargar al màxim la vida de la teva chaise longue. Aposta per una tapisseria de qualitat encara que això et requereixi una petita inversió. Si la tapisseria s’embruta amb facilitat o si és fàcil de rayar farà que hagis de canviar de chaise longue abans del previst, així que tingues-ho en compte!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *