És la compra d’immobles una bona opció?

Moltes persones es segueixen mostrant reticents en comprar una casa i opten per llogar-la, doncs pensen que és més rendible. Però no hi ha res més lluny de la realitat. El lloguer pot resultar rendible a curt termini, però si busques una nova llar, comprar una casa és més rendible que llogar-la. Avui a Apialia Girona t’expliquem els avantatges més importants de comprar una casa i no llogar-la:

-Comprar una casa et proporciona independència: En moltes ocasions, en llogar una casa ens topem amb propietaris que ens posen pegues per a tot: decorar, entrar i sortir quan vulguem, convidar a gent a la nostra casa… Això no passa en el teu propi habitatge. En comprar una casa també estàs comprant independència, doncs tu ets el propietari i tu decideixes què fer amb la teva casa.

-Comprar una casa és una inversió a llarg termini. En comprar una casa estàs invertint els teus diners en aquesta compra, en la teva futura llar. La inversió a llarg termini és major, ja que al preu de la mateixa normalment li has d’afegir els interessos que pagaries per la hipoteca que t’està assegurant posseir plenament l’habitatge en un futur. La renda mensual pel lloguer de la casa no t’assegura el posseir-la algun dia.

-Comprar una casa et proporciona una estabilitat: En comprar una casa, adquireixes un habitatge, que podràs vendre en el futur i que a més és la garantia per al pagament de la hipoteca. Quan hagis acabat de pagar la hipoteca, la casa serà completament teva i no hauràs de pagar més quotes. No obstant això, en el cas del lloguer, els pagaments mensuals suposen una forma d’assegurar-nos que podrem seguir vivint aquí, però no podrem fer-nos amb l’habitatge. Actualment, segons la zona i preu d’un habitatge pot ocórrer que la quota de la hipoteca sigui igual o fins i tot inferior a un lloguer.

-Comprar una casa et permet personalitzar-la:
La satisfacció que produeix viure en una casa de la teva propietat i que aquesta tingui el teu estil no té preu. Tots volem decorar la nostra casa al nostre gust on poder escollir els colors, mobles, remodelar habitacions… I això és menys probable poder fer-ho en un habitatge de lloguer, ja que els propietaris no solen permetre que els inquilins facin aquest tipus de canvis.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *