8 Consells per aprofitar l’espai del teu pis en un obrir i tancar d’ulls

Com passa en qualsevol habitatge, arriba el moment de renovar-lo amb una bona reforma. I encara que les reformes poden traduir-se en continus mals de cap. Al post d’Apialia Girona t’expliquem com pots reformar el teu pis en un obrir i tancar d’ulls.

1. Evita dividir en excés dels espais: És preferible aconseguir un espai diàfan i versàtil davant d’un excessivament dividit. Això facilitarà el trànsit de les persones i una major lluminositat, que, al seu torn, donarà una major sensació d’espai al teu pis petit.

2. Per reforçar aquesta impressió també és útil que utilitzis el mateix tipus de sòl per a totes les estades del teu pis petit. D’aquesta manera afavoriràs la continuïtat entre els diferents espais i donarà major amplitud. Això sí, evita els grans formats ja que redueixen visualment la grandària de les estades.

3. Per a la pintura tria sempre tons clars: Si estàs cansat del color blanc tria algun to clar, gris perlat o algun color cru que et convenci.

4.Recorda que la llum serà el teu gran aliat per donar major sensació d’amplitud al teu pis petit. Així que desfés-te de cortines gruixudes. Substitueix-les per teixits lleugers i vaporosos, i preferiblement, de tons clars. L’objectiu és facilitar l’entrada de la llum natural i no dificultar-la.

5. Utilitza miralls: i és que no únicament serveixen per mirar-te. La sensació que aporten com a element decoratiu és la que els metres quadrats del teu pis s’hauran multiplicat.

6. Aprofita al màxim l’espai del que disposes. Col·loca prestatgeries que no obstaculitzin i aprofita els espais sota els mobles per guardar calaixos amb roba que no necessitis, sabates d’altres temporades, entre d’altres.

7. Instal·la portes corredisses: Una altra facilitat per guanyar amplitud i evitar la sensació d’aclaparament és utilitzar portes corredisses que no restin espai.

8. Si el teu pis petit compta amb sostres elevats, molt millor. Aprofita aquesta característica. Per això, pots instal·lar un dormitori i utilitzar una llitera en un pis superior improvisat. Personalitza-ho amb prestatgeries on deixar les teves coses a mà i una escala per accedir a ella.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *