Coneix els 5 beneficis de viure a Girona

En el post d’Apialia Girona et portem alguns beneficis de viure en una ciutat petita com és Girona, pren nota:

 

1. Guanyaràs en qualitat de vida
Apart del fet que en una ciutat petita gaudim d’un ambient menys contaminat, tenim més facilitats per desplaçar-nos caminant o amb bicicleta, la qual cosa ens permet fer esport a l’aire lliure sense gairebé adonar-nos. Respirar aire pur i realitzar activitats fora del nucli urbà ens facilita relaxar-nos i alliberar-nos d’estrès del dia a dia.

2. Estalviaràs en temps
Si vius en una gran ciutat sabràs el temps que es perd en traslladar-nos, tant per anar a treballar com per gaudir d’estones d’oci. En ciutats petites no tenim aquest problema ja que les distàncies són mínimes i no sol haver-hi molt tràfic ni els consegüents embussos. Ens estalviem molt temps, i aquest temps, el podem destinar a dormir més, gaudir del nostre temps lliure i dedicar-li-ho a la nostra família i amics.

3. Milloraràs la teva disposició social
Quan vivim en una ciutat de menor grandària tendim a crear relacions més properes i fer amics més fàcilment ja que no tenim un ritme de vida tan atrafegat i accelerat. L’atenció més personalitzada en una cafeteria, en el supermercat o fins i tot amb el nostre metge de família, ens permet teixir relacions de major confiança.

4. Respiraràs tranquil·litat
A més de sentir-te menys segur, els qui viuen en ciutats grans i molt poblades pateixen alts nivells de soroll que en certa manera pot acabar afectant. A les petites ciutats, encara que segueixi havent-hi tràfic i vida, els sorolls estan limitats a zones molt concretes que no arriben a molestar-nos.

5. La teva butxaca ho agrairà
Viure en una ciutat petita sol ser més barat que viure en una gran ciutat. Es sol gastar menys en el transport i desplaçaments, menjar fora i sortir amb els amics. A més, comprar o el llogar del nostre habitatge és més econòmic.

Aquests són alguns dels avantatges que ens ofereixen les ciutats de menor grandària però per descomptat l’elecció dependrà de les teves preferències i circumstàncies. T’agradaria viure a Girona? A Apialia Girona et podem ajudar en la cerca d’una llar per a tu i als teus.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *