Avantatges de fer ús d’influencers al sector immobiliari

El màrqueting d’influencers és una estratègia de recent creació que cada vegada pren més importància a l’hora de donar a conèixer un negoci. Per promocionar marques, productes o negocis es sol veure cada vegada més a celebritats o consumidors parlant sobre aquests productes. Si has arribat aquí, a Apilia Girona t’expliquem alguns avantatges de fer ús del màrqueting d’influencers en el sector immobiliari.

 
Segurament hauràs sentit recentment sobre els influencers. Cada vegada están mes presents en l’actualitat, i segur, que en pràcticament moltes de les marques que consumeixes.  Són persones que serveixen per impulsar una marca o un producte, pel simple fet d’utilitzar aquest producte i no un altre o perquè es dediquen a parlar bé d’això. Si s’aconsegueix un influencer que és determinant per a un sector, llavors atrauran al públic objectiu. Aquesta estratègia de màrqueting, utilitzant influencers, és cada vegada més freqüent.

1. Obtindràs més seguidors i visibilitat

La majoria de les campanyes on un influencer promociona una marca o servei, ocorre a través de les xarxes socials. Combinant a la persona adequada amb el màrqueting de continguts, s’aconsegueix augmentar la comercialització i la visibilitat d’un producte, o servei. Això sí, cada influencer té unes característiques que ho fan apropiat per a un estil, marca o servei específic.

2. És una forma de mostrar la personalitat de la teva marca

Hi ha molts tipus de persones, pel que escollir un influencer que reflecteixi la personalitat d’una marca és clau per a mostrar al públic aspectes clau que poden ajudar a diferenciar-te de la competència. No val qualsevol influencer, ja ho hem comentat, ha de ser un que s’identifiqui bé amb la nostra marca o servei.

3. Atrauràs a clients i/o possibles clients

Podem aprofitar aquestes tècniques de màrqueting amb influencers per donar-nos a conèixer de manera efectiva, apuntant directament a persones que poden ser futurs clients. Moltes vegades un influencer pot ser simplement un client que queda satisfet i que escriu una ressenya recomanant el nostre servei.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *