Consells indispensables per la compra d’immobles

Si estàs buscant pis de compra, a Apialia Girona et parlem sobre alguns consells que no has de passar per alt a l’hora de comprar un immoble.

És necessari saber que abans de comprar la casa i dipositar els diners, verifiquis i garanteixis que tots els papers tant de construcció, com immobiliaris, han d’estar legalment aprovats i en regla. És important tenir en compte alguns punts previs, a la compra d’un immoble, ja que moltes vegades es desconeixen alguns requisits i posteriorment, poden surgir dubtes o mal entesos per part d’ambdues parts.

Pas a pas per adquirir un inmoble:

Verifica la documentació
Verifica la titularitat del venedor, i el constructor respecte de l’immoble de compra, en els Registres Públics.

Després d’haver realitzat i comprovat amb èxit el primer pas, has de subscriure la documentació necessària, i l’escriptura pública de compra/venda.
Aquests documents inclouran el preu a pagar i el detall i identificació, així com qualsevol condició addicional.

Informa’t i inscriu la propietat
Informa’t sobre l’impost que has de pagar per l’adquisició de l’immoble.
És important ressaltar que la inscripció de la propietat en els Registres de Públics, per ser reconegut legalment en públic i pugui ser oposable a tercers.

En molts casos l’agència inmobiliària s’encarrega d’aquest tipus de processos, però és recomanable no descurar la documentació i a més deixar que terceres persones s’encarreguin de tràmits que pots evitar.  A Apialia Girona et podem assessorar, contacta’ns.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *