Consells per treure-li partit al teu pis en venda

Tens un pis a la venda, suposem que a Girona, des de fa temps però no aconsegueixes que algú s’hi interessi. Es troba en condicions perfectes; fins i tot pot ser que sigui d’obra nova. Ningú no hi viu en aquests moments, per la qual cosa està completament buit. A més, el seu preu és raonable. En definitiva: saps que el teu pis és una bona oportunitat, i tot i així notes que li manca quelcom per enamorar possibles compradors. Li manca ànima, potser?

No pateixis. El teu pis no té cap problema sense remei: probablement sigui el fet d’estar buit el que dificulta la seva venda. És possible que als compradors potencials els costi fer-se una idea de quin partit poden treure-li a l’habitatge si no disposen de mobles per prendre’ls com a referència. Pot ser que, sense decoració, el piso els sembli massa fred i impersonal. Però tu pots vèncer aquests obstacles amb facilitat: només cal que aportis alguns detalls simples que facin el teu pis més atractiu i ajudin els visitants a visualitzar la seva vida idíl·lica a la seva nova llar.

D’això s’encarrega el Home Staging, una tècnica de màrqueting immobiliari cada cop més estesa que busca la manera de revaloritzar els immobles per tal que atreguin millor l’atenció dels compradors. I, tot i que d’entrada et pugui semblar el contrari, el cert és que es això es pot aconseguir amb un pressupost molt baix.

 

Així que, si el que t’interessa és dotar d’ànima el teu pis buit sense haver de deixar-te el sou en l’intent, et portem  cinc consells bàsics, fàcils i barats:

1. Utilitza mobiliari de cartró. Taules, cadires, armaris… En veure’ls situats, al comprador li quedaran clares les dimensions dels espais i podrà fer-se una idea de com quedaria la casa amb mobles reals.

 

2. Simula llits i sofàs amb matalassets de càmping. Els pots cobrir amb cobrellits o mantes, per exemple. La imaginació del visitant s’encarregarà de la resta.

 

3. Inclou teles, cortines i objectes decoratius bonics que aportin calidesa de llar. Però procura que la decoració sigui neutra, no massa personalitzada, i prioritza els tons blancs per tal de potenciar la llum. No sobrecarreguis el pis amb objectes; al contrari, has de deixar que la circulació sigui fluida. Recorda, que “es tracta de fer un atrezzo en el qual la decoració no sigui la protagonista, ja que el protagonista és l’immoble”.

 

4. Impregna el pis d’un perfum discret i agradable, que aconsegueixi fer que el visitant s’hi senti bé. Com a casa, vaja.

5. Si has de posar a la venda l’immoble per internet, para molta atenció a les fotografies: és primordial que sàpiguen treure el màxim partit a l’habitatge.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *