Com eliminar fàcilment l’olor de tabac de casa teva

Sense entrar en el perjudicial que és per a la salut l’hàbit de fumar, en aquesta ocasió ens centrarem en un altre dels aspectes del tabac: la seva olor. I, en concret, en com acabar amb ell a la nostra llar. I és que, si ets fumador o has organitzat un sopar amb amics fumadors, segurament la teva casa estigui impregnada amb aquest desagradable aroma. A Apialia Girona, hem recopilat alguns trucs per eliminar l’olor a tabac i recuperar el bon ambient de la teva llar.

  • Truc nº 1: Sorra de gat al cendrer

Si quan un entra per la porta del teu pis de Girona el que li rep és una “bufetada” d’olor a tabac, serà millor que posis solució el més aviat possible. Una d’elles és molt senzilla, fer sorra al cendrer, i més concretament, terra de gat.

  • Truc nº 2: Aigua i cafè

No és màgia, però ho sembla. Només necessites un bol, aigua i uns grans de cafè. Fes els grans en l’aigua i llest! Potser no acabis totalment amb l’olor a tabac de l’habitació, però per descomptat el reduiràs considerablement. No cal que estigui al centre de l’habitació, n’hi hauria prou que el deixessis en una cantonada de l’estada.

  • Truc nº3: El poder del vinagre

Una altre manera d’acabar amb les proves de la festa de la nit anterior consisteix a omplir un bol amb aigua i afegir-hi tres cullerades soperes de vinagre. Humiteja un drap amb aquesta barreja i agita’l. Veuràs com el vinagre neutralitza l’olor a tabac. Això sí, potser necessitis després un ambientador.

  • Truc nº4: Veles antitabac

A més d’una bona manera d’eliminar l’olor a tabac de qualsevol espai, col·locar unes espelmes antitabac és una magnífica solució decorativa. Tria una que sigui combini amb la resta de l’estada.

  • Truc nº5: Closques de taronja

Compra unes quantes taronges i llimones, pela’ls i escampa les seves peles per tota la casa. Especialment en l’estança on l’olor a tabac sigui més fort.
És un dels trucs més efectius, ja que els cítrics tenen la capacitat d’atreure les olors.

Aquests són alguns consells per crear un ambient més agradable a casa.
Com veus són molt senzills i econòmics. Esperem que et resultin útils, encara que la millor manera de que no faci olor de tabac és abandonant aquest costum. Així que, l’olor a tabac a casa se suma a la llista de motius per deixar de fumar.

Ets fumador? Coneixies aquests trucs per acabar amb l’olor a tabac? Tens tu altres?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *