Coneix l’estil noretcnic

Avui us volem presentar un estil que surt d’una barreja de dues: l’estil nòrdic i l’estil ètnic. Doncs, a mesura que arriba el bon temps, i aquests dies està fent molt bon temps, ve de gust veure el nostre pis de Girona vestit de colors alegres i textures més primaverals. Què és l’estil nordetnic? Segueix llegint a Apialia Girona t’ho expliquem!

Què és l’estil noretnic?

El  estil noretnic és un estil decoratiu que barreja parets de color neutre i un mobiliari senzill amb complements i roba de la llar d’inspiració àrab.
El blanc es barreja amb colors pastís: grisos, roses, liles, fins i tot el negre i tot per donar un toc ètnic a l’ambient de la teva llar. L’estil noretnic utilitza materials com la fusta o el vidre.

 

Les mantes es deixen enrere perquè els tèxtils fets amb fibres naturals com el lli es facin amb la decoració del pis de Girona.

Juga amb diferents textures i altres colors o patrons que no s’utilitzen normalment. Teixits naturals i fets a mà que al tacte et donin una sensació diferent a la que t’ofereixen els tèxtils convencionals.

La il·luminació

En l’estil noretnic busca una llum més tènue i això s’aconsegueix amb els fanals d’inspiració marroquina. Una altra opció és jugar amb les ombres.

Els mobles d’estil noretnic

Aquest estil et dóna l’oportunitat de amb poc fer que un pis o un espai petit siguin únics. Fins i tot, pots afegir mobles amb tocs brillants, encara que no entra dins de la decoració noruega, el noretnic ho permet perquè és una barreja d’estils. Això sí, sense passar-nos que el color de base és el blanc!

La cuina i el menjador noretnic

Aprofita els tèxtils com a estovallesde ràfia i amb diferents colors per decorar les taules o no tacar les superfícies. A la cuina també et serviran per donar suport a les paelles o els cassons calents.

I si t’agrada el te, aprofita per comprar un joc de gots amb la seva tetera d’estil hindú o àrab que en combinar amb el blanc de l’estil nòrdic queda realment bé.

Què et sembla aquest nou estil noretnic i la barreja de diferents estils decoratius?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *