Com arrassar amb la decoració ecològica

Us heu fixat la quantitat de restaurants, cafeteries, botigues que decoren amb fusta? Cada vegada són més els restaurants, cafeteries i botigues de roba que utilitzen la fusteria orgànica. Per això, et volem explicar què és i com pots aplicar al teu pis.

L’origen de la carpinteria orgànica

Es basa en el model de bioconstrucció, és a dir, tornar a utilitzar materials naturals i que generin un baix impacte ambiental. La bioconstrucció es caracteritza per:

  • Utilitza materials de font renovable.
  • Baix cost energètic en el muntatge.
  • Estalvi energètic i confort.

El treball de fusteria és el bàsic i fonamental per a la construcció i la decoració que s’acompanya d’altres materials naturals com l’argila, les fibres vegetals, la pedra, suro, entre altres, que serveixen per rematar la decoració del pis.

En què consisteix la fusteria orgànica?

La fusteria orgànica consisteix doncs, en tornar als orígens, en donar un aspecte més rústic i en que tots els elements girin entorn de la fusta. Aquest tipus de fusteria pot usar fusta reciclada o que requereixin poca energia de producció i de muntatge.

Per què està en expansió els dissenys de fusteria orgànica?

És molt senzill. Sempre estem parlant de la importància de la personalització, de caracteritzar-se i especialitzar-se en un nínxol i això també es pot aplicar al teu local. La fusteria orgànica permet exactament això: taules, bancs únics i irrepetibles. Doncs els elements que trobaràs en ells només els trobaràs aquí. I un altre factor que ajuda al creixement d’aquest tipus de treball és l’ús de material local i provoca que hi hagi menys temps de transport, menys despesa de combustible i menys contaminació ambiental.
On puc aplicar la fusteria orgànica al meu local o pis?

La fusteria de fusta es pot utilitzar en moltes zones: taules amb les vetes de la fusta molt marcades, taulells, marcs de porta i finestra, cadires i bancs. També pots decorar amb bigues de fusta que reforcin aquest aspecte rústic i natural que vols donar al teu loca

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *