Què pot aportar una agència immobiliària al propietari d’un pis

Si ens enfrontem al procés de posar el nostre habitatge a la venda, pot ser que en molts casos, et sentis temptat de posar el teu pis a la venda pel teu compte, sense comptar amb una agència immobiliària, a causa de la mala imatge que sobretot moltes agències en l’època precrisis van donar al sector, en el qual no s’informava al client degudament i tan sols valien les vendes ràpides.

Afortunadament, la crisi va fer neteja d’agències que realitzaven una mala praxi, i avui en dia les persones que vulguin posar el seu habitatge a la venda poden comptar amb una agència immobiliària com a aliada, que et solucioni una gran quantitat de problemes, i que a canvi de la comissió, no et restaran temps en el dia a dia. Passem a veure el què pot aportar una agència immobiliària al propietari d’un pis:

– El primer que una agència immobiliària et pot evitar com a propietari d’un immoble, és visites ximples de persones que no estan interessades. A causa de la nostra experiència, podem detectar a les persones realment interessades i diferenciar-les d’aquelles que només vénen a tafanejar.
També t’evitarem perdre el temps ensenyant l’immoble, ja que aquesta tasca l’absorbeix l’agència.

– Assessoria legal. A causa de que hi ha moltes situacions diferents, en una agència sempre t’informaran de com procedir amb la venda i et facilitaran els documents imprescindibles perquè es produeixi la compravenda. En una agència immobiliària també s’està al corrent de la legislació vigent en cada localitat pel que si hi ha algun tràmit o document que gestionar, a Apialia Girona et podem orientar sobre com aconseguir-ho.

– T’assessoraràn en el procés de compravenda sobre la descripció de l’immoble, les fotografies que s’han de realitzar o les característiques que cal ressaltar en cada anunci.

– S’encarregen d’ajudar-te a aconseguir la qualificació energètica de l’habitatge perquè la puguis posar a la venda.

– Posen l’anunci a Internet del teu habitatge, no només a la pàgina web de la pròpia agència, sinó també, als portals més destacats del sector immobiliari.

Si tens qualsevol dubte, a Apilia Girona et podem assessorar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *