Com millorar teva sala d’estar

Qualsevol moment és bo per fer alguns canvis en la decoració de la llar. I si a sobre els podem fer amb només un parell de retocs, molt millor. En aquesta ocasió, et proposem donar-li un altre aire a la sala substituint el sofà convencional per un amb chaise longue.

… Perquè ho canvia tot

Imagina que has decidit posar a la venda el teu pis de Girona. Per a això, has contractat els serveis d’un agent immobiliari i t’has posat mans a l’obra per vendre-ràpid i al millor preu. Uns petits canvis ajudaran bastant i una bona manera de “posar al dia” el pis sense invertir massa temps ni diners és concentrant el teu esforç i energia en l’estada principal: el saló.

… Perquè crearà un racó perfecte

Durant els mesos d’hivern ens tornem més casolans. Arriba el cap de setmana i la majoria de nosaltres preferim passar el nostre temps lliure a casa, calentets. Per aquest motiu, una bona manera de condicionar un racó del saló principal o d’una saleta d’estar és col·locant un sofà chaise longue.
A més, si ets dels que els agrada la lectura, sens dubte, trobaràs en aquesta solució decoratiu-funcional la resposta a les teves necessitats d’oci.

… Perquè estalvies

Quan ens vam mudar de pis i vam començar a preparar la llista del que necessitem, sens dubte, un dels primers mobles que se’ns passa pel cap és el sofà. O, millor dit, els sofàs: un de tres places i un altre de dos que el complementa. Bé, doncs adquirint un sofà amb chaise longue t’estalviaràs la compra d’un dels sofàs, la qual cosa, sens dubte, també és una bona raó per descartar el sofà convencional a favor de la chaise longue.

… Perquè li dóna un toc d’elegància al saló

Per descomptat, en última instància, l’èxit decoratiu del teu nou saló depèn de l’estil que triïs per al sofà amb chaise longue i de com combini amb la resta de l’habitació. Un entapissat monocromàtic en un color bàsic com un blanc trencat o beix, que no arrisqui massa, és garantia d’èxit.

Canviaries el teu sofà convencional per un altre amb chaise longue? Quina opinió et mereix aquest tipus de moble? Comparteix la teva opinió. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *