Elements de decoració que ajuden a realçar el valor d’un habitatge

En el procés de vendre un habitatge, intervé una sèrie important de factors que donen valor a l’immoble, com la situació, qualificació energètica o estat de les zones comunes, però el què molts propietaris solen oblidar, és que el cuidar la decoració de l’habitatge és summament important en el procés de compra-venda d’un habitatge.
Per què és important la decoració?
La decoració en un immoble no només ha de tenir un pis o una casa moblada, es tracta de donar a entendre que en aquest immoble, l’inquilí pot tenir la seva LLAR. Ho posem en majúscules perquè quan un pis està ben decorat, dóna la sensació de que té vida, que algú en ell, ha pogut construir una sèrie d’experiències, i ara que ho posa a la venda, pot donar-li l’oportunitat a altres persones perquè en aquest mateix espai es desenvolupin altres vides, i que una persona o un grup d’elles, puguin de nou construir una llar.

Els colors
Un simple passeig pels portals immobiliaris més destacats pot ensenyar-te que els pisos que són més atractius, són els que més llum desprenen. Per a aquesta sensació, si no saps quin color donar-li al teu immoble per millorar la seva presència de cara a la venda, veu al simple: decanta’t pel blanc, i complementa-ho amb algun color de l’entorn.

Per exemple si és un pis a la platja, unes parets blanques, amb alguns mobles en fusta clara, i alguns tocs tèxtils en blava turquesa combinaran a la perfecció.

Si és un entorn urbà, i enfocat a un públic jove, col·loca alguns elements groc mostassa combinat amb alguna cadira negra, algun llum que creu un focus d’atenció, etc.

Si vols vendre un habitatge unifamiliar amb jardí, fes que la naturalesa entri dins de la casa: algun test de gran grandària, algun toc verd sobre els sofàs.

Elements que creen llar
Quan vulguis a més donar un toc més “càlid” a l’immoble, no deixis que les parets quedin nues, posa algun quadre.

No deixis tampoc cables penjant en el sostre, sinó que posa llums.
I sobre el sofà, col·loca alguna manta o alguns coixins.

Amb aquests senzills consells donaràs més sensació de llar a l’habitatge i propiciaràs millor la seva venda.отправить смс на мегафон с сайтабосоножки распродажатоварная марка

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *