Idees per a regalar a algú que estrena pis

Aniversaris, casaments, naixements … per a cada ocasió ha un regal perfecte. Aquest que combina a la perfecció utilitat, sorpresa i originalitat. Aconseguir encertar amb l’obsequi que més il·lusió faci al seu destinatari no és senzill. Per aquest motiu, des de les notícies immobiliàries volem donar-te algunes idees per triar el regal perfecte per a algú que estrena pis.

El clauer, imprescindible

Si el teu millor amic s’acaba de mudar al seu pis nou de Barcelona, ​​no ho dubtis, aquest és el regal que està esperant: un clauer per les seves noves claus. No només és el símbol d’una nova etapa en la seva vida, també és la manera ideal perquè el teu amic et recordi cada dia. Ja que, cada vegada que obri o tanqui la porta de casa, recorrerà a les seves claus i, per tant, de l’clauer que li vas regalar. Així que, més et val elegir-lo amb gust.

Una planta, per a un futur prometedor

Bona sort i prosperitat. Aquest és el bon auguri que acompanya el fet de regalar una planta. De manera que, davant del dubte, amb una bonica planta mai t’equivocaràs. Si no has vist encara la casa i no saps quin tipus de planta regalar, no et preocupis, sempre encertaràs amb una petita. La idea és que no suposi un problema encaixar-la en la decoració del pis.

Un set de neteja. Utilitat 100%

Aquesta proposta és fonamentalment pràctica, però no per això menys encertada. Quan acabes de mudar s’agraeix molt rebre regals d’aquest tipus. Així que, pots preparar tu mateix un kit de neteja amb productes quotidians d’higiene domèstica, com esponges, draps, sabons de roba, detergent, guants de goma … Tot li vindrà de meravella.

Una cistella de fruita, verdures i … companyia

En la mateixa línia de la utilitat, pots preparar-li una gran cistella amb avituallament perquè no hagi de preocupar del menjar durant el temps que duri la mudança. O, almenys, un dels dies. Pots seleccionar uns entrepans, fruita, algun dolç i begudes per acompanyar. T’assegurem, que encara que no sigui un regal que vagi a conservar, sens dubte, sempre ho recordarà.

Una caixa d’eines

També pots optar per un altre tipus de kits, per exemple, una caixa d’eines per a reparacions domèstiques. I és que, quan un està en plena mudança, a qui no li cal un martell, clau anglesa o una d’aquelles capsetes amb claus, tacs i cargols de totes les mides.

Finalment, per descomptat hi ha un regal que en el cas d’algú que s’acaba de traslladar, mai falla, i és la sorpresa de presentar-te d’improvís a amb la ferma intenció de donar un cop de mà.

Tens algun amic que tingui a la vista una mudança? Havies pensat en fer-li un regal? T’hem donat alguna idea? Tens altres idees que vols compartir?лобановский депутатраскрутка сайта в поисковикахпансионат карпаты яремче

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *