5 rutines aconsellables abans de comprar un habitatge

Quan ens anem a comprar un habitatge, sobretot si és el nostre primer habitatge en propietat, hem de seguir unes rutines, que encara que semblin òbvies, que no tothom segueix. Nosaltres et proposem aquests cinc consells a seguir perquè puguin facilitar-te la compravenda del teu habitatge i a la llarga obtenir unes millors condicions de vida.

Primera rutina: passeja per la zona que t’agrada

 

Pot semblar una ximpleria, però en el nostre cap moltes vegades tenim idees preconcebudes de llocs que creiem conèixer, i després no coneixem tant. Et recomanem que almenys una vegada a la setmana, passegis per la zona on t’agradaria viure, observant què serveis hi ha, on estan les parades de metro o autobús, i a més si pots, passeja de dia i de nit, per tenir una visió completa de com podria ser el teu futur barri.

Segona rutina: estalvia

Els bancs són més propensos a donar-te millors condicions si més gran és l’entrada del pis. Fes un cop d’ull als habitatges que t’agraden a la teva zona preferida i calcula que hauries de tenir el 20% del preu de l’habitatge dels teus somnis en el teu poder.

Tercera rutina: estigues pendent de la premsa 

Moltes vegades quan vas a comprar un habitatge els preus de les mateixes es veuen afectats per nombrosos canvis, i pot ser que el barri que era dels teus somnis ja no ho sigui, o tot el contrari: un futur canvi urbanístic o una dotació extraordinària per al barri com una nova parada de metro al carrer dels teus somnis pot ser que faci créixer o caure el preu dels immobles.

Quarta rutina: planifica un pla B

Si no pots comprar-te una casa a la zona que vols, o estàs dubtós, sempre pots recórrer a solucions com el lloguer amb opció a compra, o viure un temps de lloguer en el lloc on vols viure per a tota la vida.

I a més, si el teu pla es complica, has de tenir preparat un pla B per si trobes una zona que s’ajusta millor a la teva capacitat econòmica, i que no et suposi molts inconvenients acceptar.

Cinquena rutina: crea alertes

Quan una persona inicia un procés de compra d’un habitatge, és normal que acudeixi a diverses immobiliàries o visiti diversos portals de pisos. Nosaltres en aquests portals et recomanem que et creïs alertes perquè suggereixin pisos concorde a les teves necessitats.
Nosaltres et recomanem que en totes les immobiliàries que visitis exposis el que realment cerques. Nosaltres des de Apialia Girona intentarem guiar-te sobre la base de les teves necessitats i l’oferta disponible.crazy fishлучший бюджетный ноутбук MSIглиттер

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *