El pressupost de la reforma de casa teva en 5 passos

Si estàs pensant en canviar la cuina, ampliar la sala o tancar la terrassa, el primer que hauries de fer és seure i calculadora en mà preparar un pressupost. La previsió és fonamental perquè no se’t disparin les despeses. Hem preparat una petita guia per ajudar-te en aquest primer pas per millorar la teva llar.

Al marge del si la reforma que vols emprendre és per vendre el teu pis de Girona, ​​llogar o, simplement perquè fa temps que tenies ganes de ficar-li mà a la sala, els aspectes que t’aconsellem per elaborar un pressupost són els mateixos. Per tant, pren nota i … sobretot, tingues en compte que estàs a punt de embarcar-te en uns dies intensos i probablement estressants, així que, prepara’t i intenta gaudir dels progressos diaris de la reforma.

La regla d’or de tot pressupost és que ha de ser clar i complet. No et deixis cap detall. Per a això, repassa mentalment tots i cadascun dels passos que formen part de la reforma que vols fer. Anota’ls en forma de llista. Si no saps exactament quins són aquests passos, pots consultar un parell de professionals especialitzats en la reforma que vols fer.

Per exemple, si vas a enrajolar el bany:

1-Demolir l’enrajolat existent.

2-Desmuntar aparells sanitaris.

3-Tornar a enrajolar.

4-Muntar els aparells existents.

2. Cada línia, un cost

Un cop hagis llistat cadascuna de les accions que integren la teva reforma, escriu al costat el cost corresponent. Probablement no tinguis clar quin preu posar. Si és així, de nou pots preguntar als experts. És convenient que et dirigeixis almenys a un parell d’ells. No et portarà molt de temps i t’ajudarà molt quan més endavant hagis d’anar a la recerca dels professionals que s’encarreguin de realitzar la reforma.

3. Quantifica productes i serveis

Recorda que no només has de posar a la llista les accions, per exemple: “tirar envà” o “retirar la runa”, també has d’incloure els productes que estimes que necessitaràs com la pintura, bosses, cinta de pintor, etc.

4. Calcula el temps

Potser aquest punt sigui un dels més complicats i, per això, la majoria de les vegades les obres s’allarguen més temps del que esperàvem, ja sigui per falta de previsió o perquè realment, han aparegut situacions inesperades.

5. Suma-li els imprevistos

Encara que és pràcticament impossible tenir una previsió total de tot el que necessitaràs el temps que durin les obres, com més s’acosti, menys imprevistos sorgiran. S’estima que hauríem d’afegir entre un 15 i un 20% a la suma total de les partides. D’aquesta manera, la xifra final serà una molt més útil a l’hora de prendre decisions.

T’ha resultat útil? Quins altres aspectes hauríem de tenir en compte en un pressupost? Explica’ns les teves idees en aquest post.payperprofits опыткак раскрутить сайт в гуглесабо днепропетровск

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *