DIY de Nadal: com fer una bola de neu, pas a pas

Entrats ja al mes de Novembre, no falta gaire per arribar a les festes de Nadal i tot el que comporten: compres, reunions familiars, dinars interminables, etc. Ets dels qui decoren la casa amb tot luxe de detalls? Llavors no et perdis aquest DIY en el què et mostrem com fer una bola de neu, pas a pas.

Segur que quan eres petit/a tenies alguna bola de neu. Recordes com li donaves la volta per observar com anaven caient els flocs de neu? Recuperar aquesta màgia és fàcil, ràpid i barat, t’ho demostrem a les notícies immobiliàries:

Materials que necessitaràs:

  • Pot de vidre
  • Un avet en miniatura
  • Figura d’un cérvol o un altre animal hivernal
  • Purpurina
  • Aigua
  • Cola extraforta i resistent a l’aigua
  • Cinta de tela o washi tape per decorar la tapa del pot

Com muntar la bola de neu, pas a pas

1. El primer i fonamental és que el pot estigui ben net i sec. Una vegada el tinguis preparat, obre’l ienganxa la figura de l’avet a la cara interior de la tapa. Si a part de l’arbre tens una altra figura, com per exemple el cérvol, enganxa-les a una distància prudent. L’objectiu és que es vegin ambdues, però que et permetin tancar el pot.

2. Mentre deixes assecar la cola de les figures, agafa el pot de vidre i el pot de purpurina. Tira abundant purpurina dins el pot, la mesura no és exacta, depèn de quanta en vols veure surant a la teva bola de neu. Una vegada hagis tirat la purpurina, omple el pot d’aigua però deixant un marge per posar la tapa.

3. Ara agafa la tapa amb les figures enganxades i enroscar-la al pot. Si has calculat bé, no hauria de sobresortir aigua al posar-la. Assegura’t que estigui ben tancat i una vegada ho tinguis, belluga-ho perquè la purpurina es barregi bé amb l’aigua.

4. Per acabar, enganxa la cinta de tela o el washi tape al voltant de la tapa per decorar-la.

лидов.рф опытмг эквкнр авто

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *