10 Trucs i idees per amagar les coses lletges de la teva casa

A tota casa hi ha coses, objectes i aparells antiestètics que molesten i no li fan cap favor a la decoració. El millor exemple són els cables que s’acumulen al voltant dels endolls a causa de la gran quantitat de dispositius electrònics que acumulem.

Si vols amagar totes aquestes coses que enlletgeixen lq teva casa de Mataró d’una forma original i que a més, aportin alguna cosa a la decoració, pren nota!

Amagar el router
Les llums i els cables del router poden molestar bastant segons la part de la casa on ho tinguis instal·lat. Una forma original i senzilla d’ocultar-ho és posar-ho dins d’un llibre de tapa dura, sense pàgines, és clar… Tal i com veus a la imatge.

Una altra forma d’amagar el router és posant-lo dins d’una caixa que sigui bonica, fent-li un forat en la part de darrere per poder-hi passar els cables.

Amagar el paper eixuga mans del bany
No és molt habitual tenir un rotllo de paper eixuga mans a casa, però sí en oficines i locals. Si tens algun, pots ocultar-ho amb un motlle- prestatgeria com el qual veus en la imatge. D’una banda, amaga el rotllo de paper, per l’altre, podràs posar damunt algun element decoratiu com una vela o unes flors.

Amagar el termòstat
Els termòstats, quadres elèctrics o altres dispositius incrustats a la paret són realment antiestètics. Una forma d’amagar-los és penjar un quadre, tan senzill com això! Simplement procura que la proporció i l’estil s’adeqüi al conjunt de la decoració.

Decorar electrodomèstics
Si tens una nevera vella, groguenca o simplement vols fer alguna cosa perquè alegre la cuina, pots pegar-li un vinil decoratiu. És fàcil, barat i sens dubte canviarà l’ona de la cuina! El mateix l’hi pots aplicar a la rentadora, rentavaixella… Hi ha vinils adaptables a tots els electrodomèstics.

веерная кистьформа справки для поступления в вузфото компании

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *