10 idees per reciclar i decorar amb barrils de vi

Els barrils, bótes o tonell de vi són una joia artesanal. Els ‘boters’ els fabriquen a mà mitjançant un minuciós procés, que requereix molta experiència.

El barril és un dels factors decisius en el gust del vi. És on reposa abans de ser embotellat, on s’oxigena, suavitza i adquireix les notes de fusta i torrat, que absorbeix del barril. La fusta més preuada per fer barrils de vi és el roure francès, d’on s’importen la majoria dels barrils i una de les raons per la qual les boteries estan desapareixent progressivament a Espanya.

Cada bóta pot arribar fins a 40 anys exercint la funció de sedimentar els vins, però tan sol entre 6 i 12 anys per oxigenar-los. De voler donar una altra vida a aquestes peces de fusta noble, va sorgir la idea de fer mobles amb barrils de vi. Així que para atenció, et donem 10 idees perquè decoris la teva casa a Girona amb barrils de vi reciclats.

1. De barril de vi a taula: és la utilitat més habitual per a un barril de vi reciclat, ja que la superfície de la seva tapa, és suficientment gran com per fer-ne una taula alta per gaudir d’un aperitiu dempeus.
Amb diverses bótes de vi i un tauló de fusta damunt pots organitzar tot un banquet al jardí de la teva casa. Què vols celebrar?

2. De barril de vi a glaçonera: amb un barril partit per la meitat i un simple peu per elevar-o del terra podem crear una original glaçonera per mantenir fresques les begudes durant les nostres grans celebracions. No et sembla la mar d’original?

3. De barril de vi a jardinera: Amb l’altra meitat que ens quedava del barril després d’haver fet la glaçonera, podem inventar una jardinera per posar flors ben alegres a l’entrada de casa. A més a més, li donarà un toc rústic a la decoració.

купить справку от физкультурыгазовый двухконтурный котел настенныйотзывы о работе payperprofits

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *