5 Idees per decorar amb miralls

Els miralls són un element decoratiu fascinant. Des de l’antiguitat han estat símbol de bellesa, de riquesa… i fins i tot se’ls ha atribuït qualitats màgiques, en creure que reflectien l’ànima de les persones. Avui dia són imprescindibles en la decoració d’interiors, per això, avui al blog de notícies immobiliàries d’Api.cat et portem algunes idees per decorar casa teva amb miralls.

1. Miralls de gran format

Si tens un mirall ben bonic i de grandària XL… Que es llueixi! Els miralls grans serveixen per donar-li presència a l’espai on es col·loqui, aporten lluminositat i un toc de sofisticació irresistible. Recolzats sobre la paret donaran un aire d’informalitat i si estan al dormitori, seran la peça clau per aconseguir un vestidor de somni. T’agradaria tenir-ne un així la teva casa de lloguer a Barcelona?

2. Miralls per vestir el menjador

Quina funció té exactament un mirall posat a un menjador? Cap més enllà de vestir les parets. No obstant això, els miralls poden exercir un paper rellevant en la decoració del menjador, segons l’estil i la grandària que tinguin. És molt habitual posar-los a la paret més propera a la taula i si al menjador hi ha llum natural, però no massa, poden ser grans aliats per amplificar-la.

3. Miralls com capçals de llit

Avui dia són molt habituals els llits sense capçal, és a dir, que l’estructura del llit no és un element decoratiu, sinó que és bàsica perquè no es vegi o passada desapercebuda. Moltes persones ho escullen així expressament perquè el protagonisme se l’emportin, per exemple, els tèxtils, o potser perquè prefereixen fer-se un capçal de llit personalitzat. Doncs bé, en aquests casos els miralls poden ser una fantàstica idea per decorar el capçal del teu llit.snosu netкисть для губ недорого украинадля чего нужен шиммер в макияже

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *